Огляд пластикових ємностей для засолювання овочів - вибір
З давніх-давен наші діди і прадіди виготовляли і використовували дерев'яні бочки для засолювання різних овочів. Ці смачні і корисні продукти, багаті вітамінами і мінеральними речовинами, що не містять барвників, консервантів і смакових добавок дуже популярні і сьогодні. Квашена капуста, солоні огірки, помідори, кавуни і гриби, квашені яблука і сливи, які урізноманітнюють меню і в осінньо-зимовий період насичують організм корисними речовинами. Крім овочів, грибів, фруктів і ягід, в їжу вживають також солоні сало, м'ясо і рибу. Всі ці продукти можна солити в спеціально призначених для цього харчових ємностях.
З яких матеріалів роблять сучасні харчові ємності
На сьогоднішній день асортимент застосовуваних матеріалів, як і вироблених форм виробів, досить різноманітний. Промисловість випускає бочки, бочонки, діжки з різних порід деревини, як це робили і в більш ранні часи. Різниця полягає лише в технології виготовлення (якщо раніше такі бочки і діжки виготовлялися майстрами вручну, то тепер вони виробляються на сучасному обладнанні в промислових масштабах). Крім дерев'яних, виробляються керамічні, металеві (з металу, який не піддається корозії - нержавіюча сталь, сплави алюмінію), а також пластикові харчові ємності. Кожен з перерахованих матеріалів, безумовно, має свої плюси і мінуси, особливості експлуатації і відрізняється вартістю.
Переваги пластикових ємностей для соління
Пластикові харчові ємності виробляються різних об'ємів, тому можлива їх експлуатація як у домашніх умовах, при невеликих обсягах заготовок, так і в промислових масштабах (в фермерських господарствах, підприємствах харчової промисловості).
До основних переваг поліетиленових ємностей відносяться:
- безпека і нешкідливість в контакті з продуктами харчування (хімічна нейтральність);
- невелика маса виробів, що значно спрощує транспортування і вантажно-розвантажувальні роботи (маса моделі С-75 становить всього 4 кг, а С-380 - 12кг);
- міцність (харчові ємності виготовлені в ротоформах і не мають швів);
- довговічність ємностей, 50 років і більше (завдяки хімічній і корозійній стійкості);
- відносно невисока вартість;
- стійкість до температурних змін (від -40 ° С до + 60 ° С);
- жорсткість виробів, забезпечена товщиною стінки (4-5 мм) і формою;
- захист внутрішнього вмісту від ультрафіолету;
- широка горловина, що відкриває доступ всередину для мийки ємності;
- універсальність і можливість використання повторно для інших продуктів (поліетилен не вбирає запахи і після ретельного миття ємність готова до повторного використання з іншими продуктами харчування);
- заводська комплектація насувною кришкою і зручними ручками для перенесення.
Пластикові харчові ємності від компанії Укрпласт
Ми реалізуємо ємності для засолювання овочів, риби, м'яса, грибів, для мочіння фруктів і ягід, в них також можна зберігати будь-які харчові продукти, такі як мед, крупи, масло, воду, інші рідкі, в'язкі або сипучі продукти. Харчові ємності виробляються в Україні з імпортної сировини первинного застосування. Виготовлена на ротаційному обладнанні, поліетиленова тара відрізняється міцністю і довговічністю.
У нашій компанії Ви можете придбати ємності для засолювання пластикові об'ємом 75 л (модель С-75) і 380 л (С-380). На сайті Ви можете ознайомитися з сертифікатом на продукцію, а також з таблицею опірності пластикових ємностей різним хімічним речовинам.
Будь-які питання, що стосуються товару (ціна, знижка, акції, доставка по Харкову і Україні і т.д.) можна узгодити з продавцем-консультантом нашої компанії по телефону або e-mail.